| Wiadomość |
Autor |
|
|
|
|
"Mega" fajnie! ;D
Jeżeli chodzi o ludzi, to była najlepsza 7, jaka mogłaby być (w końcu 7 jest najszczęśliwszą cyfrą...)!
Niech żałują Ci, którzy nie byli! xD
|
|
|
|
|
|
| |
Wysłany: 2010-03-01, 17:59 Temat postu:
|
Aga1993
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
|
|
|
Tak sobie myślę, że ten kurs wyglądał zupełnie inaczej niż I stopień... Nie wiem, może tylko ja tak poczułam, ale nie było tego skupienia, nie było śpiewu ani modlitwy takiej jak w Zaborówcu.
Ale to nie znaczy, że było źle W Zaborówcu były po prostu warunki, bo mieszkaliśmy w tym samym miejscu i było więcej osób, a kaplica była w tym samym budynku.
Ogólnie podobało mi się to, że było nas tak mało, bo w porównaniu z tym co było na I stopniu - teraz mówiliśmy śmielej, dobrze, że poruszyliśmy kilka problemów, i że porozmawiamy o niej na tej audycji radiowej
Notatki z kursu mam, i już z Darią planujemy wykorzystać pewne pomysły i wprowadzić zmiany
|
|
|
|
|
|
| |
Wysłany: 2010-03-01, 18:27 Temat postu:
|
Ella
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
|
|
|
|
Najważniejsze, że był z nami Arek <LOL>
|
|
|
|
|
|
| |
Wysłany: 2010-03-01, 20:04 Temat postu:
|
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
|
|
|
Dokładnie!
"W Arku siła. !"
|
|
|
|
|
|
| |
Wysłany: 2010-03-02, 19:39 Temat postu:
|
Aga1993
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
|
|
|
+
Pozdawiam "7 Wspaniałych" wzrastających Animatorów Bardzo Wam dziekuję
i gratuluję gdyż nie boicie się wyzwań. Dziekuję Wam także za to, że mimo nienajlepszych warunków, udało się nam wspaniale i twórczo spędzić czas; za to, że wasze postawy
i zaangazowanie wzmocniło mnie i ucieszyło. DZIĘKUJĘ!!!
[ Dodano: 2010-03-11, 10:46 ]
+
Kochani,
To jest niesamowite, że zależy Wam na rekolekcjach! Dziękuję za tego DUCHA!!!
Obecnie jest już zbyt późno, by zdobyć termin majowy. Na następny rok ustalimy wspólnie datę i miejsce.
Obecnie mogę zaproponować termin: 19-21 marca w Chludowie k/Poznania.
Opłata za pobyt wraz z wyżywieniem werbistowskim (od kolacji piątkowej do niedzielnego obiadu) wynosi 80 zł/os.
WYJĄTEK: uczący się Animatorzy po Kursach I' oraz II ' - 50 zł
Serdecznie zapraszam. Możecie także zaprosić osoby, o których wiecie, że chcieliby także przeżyć głębiej swoje rekolekcje :) ale nie poniżej II klasy gimnazjum.
Proszę zgłaszać swoje uczestnictwo do Zuzi Chojnackiej:
zuzanna955@gazeta.pl
Pozdrawiam serdecznie
Z Bogiem.
|
|
|
s. Danuta
|
|
| |
Wysłany: 2010-03-05, 10:27 Temat postu: